Frågor, frågor men inga svar

Idag vill jag ha era svar, för jag har inga. Jag har klurat över en del grejer. Hoppas nu på att ni ska kunna besvara dessa simpla tankeställare för mig.

Stör du dig inte på att mackan landar uppochner? Men ok, detta undrar jag inte över för jag vet att det är bevisat att det tar så lång tid för en macka att rotera när den faller från ett bord. Om mackan ramlar från en dubbelt så hög höjd landar den på rätt håll. Det har jag sett på Hjärnkontoret.

När man är hungrig är det alltid äcklig mat i bamba.

Sen så. Man har haft på sig ett par strumpor så de har format sig efter foten och fått en tydlig stortå. När man sedan tar av sig de och tar på sig dem igen hamnar de alltid på fel fot så det ser ut som om man har två stortår. Någon gång borde man väl lyckas att sätta rätt strumpa på rätt fot?

När man är riktigt sugen på godis finns det aldrig något gott hemma.

Som buse tycker man att Västtrafiks priser är alldeles för höga. Då råkar man ibland inte stämpla. När man inte har stämplat kommer alltid en tågvärd. När du har stämplat ser man inte en tågvärd så långt ögat når. Tåget är också alltid för sent när man är på stationen i tid och vice versa.

Alla är bortresta om man inte har något att göra.

Jag tycker även att reklampauserna i TV kommer vid precis fel tillfällen. När det är som mest spännande, minst kissenödig eller när man verkligen inte har lust att resa sig från soffan. Antagligen är nissarna som jobbar på TV riktiga svin som bara utnyttjar tittarna.

Om du är trött ska du gå upp tidigt.

Och sen har jag några riktiga klassikers. Hur långt är ett snöre? Hur brett kan Stefan Holm hoppa? Hur högt är upp? Vad har Thomas DiLeva på sig på en begravning. Kan ni besvara någon av dessa frågor? Berätta för mig. Jag är i behov av att veta.


Kommentarer
Postat av: morran!!!

De där med strumporna & stortån har jag svar på till dig kära vän! Du har ju för fan strumpor med höger & vänster broderi på, hur svårt kan det vara? och när man inte har den hjälpen är det väl bara att sätta dom fel från början, tänk dig att du tänker sätta på dig en strumpa som du har valt ut specielt till högern & så vipps när du är allderles nära fintar du över den till vänstern. då är antagligen sanorlikheten större att du får rätt strumpa när du ska sätta på dig dom nästa gång. Nåå de låter väl ganska vettigt?! Varför ska du ta på dig använda strumpor föresten?
Mitt problem däremot är att jag alltid lyckas ta på mig dom
ut & in & sen hittar jag nästan alltid bara udda par. PS. Vänner tim för mig nu ska du veta Chillmorran

2008-06-04 @ 19:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0